KARIJERA

Kappa Star Recycling je tokom deset godina poslovanja postao lider u oblasti prikupljanja otpadnog papira i drugih vrsta neopasnog ambalažnog otpada na teritoriji Srbije.

Uspeh dugujemo odgovornosti i posvećenosti svojih zaposlenih. Zajedno, ideje pretvaramo u stvarnost i utičemo na svet oko nas. Kappa Star Recycling svoju delatnost obavlja kroz mrežu sakupljačkih centara, koji se nalaze u Beogradu i većim gradovima širom Srbije.

Da bismo obezbedili dobrobit, rast i razvoj svojih zaposlenih, pružamo tržišno konkurentan program benefita. Kappa Star Recycling nudi razne mogućnosti za razvoj profesionalnih veština i kompetenci zaposlenih.

Takođe, podržavamo učenje kao i razvoj liderstva, kako bismo podstakli lični rast zaposlenog, povećanu efikasnost i spremnost na promene. Naš najveći izazov u budućnosti jeste težnja da svi zaposleni osećaju pripadnost i lojanost kompaniji.

 

Ukoliko smatrate da posedujete napred navedene kvalitete kao i želju za dugoročnim radnim angažovanjem u našoj kompaniji budite slobodni da se prijavite za i pošaljete nam Vaš CV.