POGODNOSTI ZA ZAPOSLENE

Mogućnost napredovanja i razvoj karijere kroz obuke i usavršavanja

Zalažemo se i ulažemo u kontinuirano usavršavanje naših zaposlenih. Svesni smo da će nova znanja dodatno da ih ohrabre i omoguće veštine koje će im dati korak napred u karijeri.

Privatno zdravstveno osiguranje za zasposlene

Svim našim zaposlenima je obezbeđeno privatno zdravstveno osiguranje i godišnji sistematski pregled u privatnim zdravstvenim ustanovama širom Srbije. Tako na brži i lakši način mogu potražiti zdravstvenu pomoć ukoliko im je ona potrebna.

Kolektivno osiguranje zaposlenih

Svi zaposleni su kolektivno osigurani od nezgoda na radnom mestu, profesionalnih oboljenja, u slučaju težih bolesti ili hiruških intervencija.

Uvećan broj dana godišnjeg odmora

U odnosu na ukupan radni staž, školsku spremu, radno vreme ili poziciju, zaposleni imaju mogućnost da ostvare pravo na dodatne dane godišnjeg odmora.

Poklon za rođenje deteta

Biti roditelj je najlepša životna uloga. Koleginice i kolege, koji se ostvare u ulozi roditelja, očekuje jednokratna novčana podrška za lakši početak. 

Poklon za đake prvake i njihove roditelje

Prvi dan septembra rezervisan je za povratak u školske klupe. Svi roditelji đaka prvaka imaju slobodan dan, a za decu smo obezbedili vaučer za kupovinu školskog pribora.

Novogodišnji paketići za decu zaposlenih

Znamo koliko je porodica važna svim našim kolegama. Zato se trudimo da deci naših zaposlenih ulepšamo novogodšnje praznike sa paketićima i vaučerima za kupovinu igračaka.